Navštíveno 528x

16.07.2006, 03:11 |
norsi Aby to nevypadalo,ze tady akorat na policii nadavam, tak se dneska podelim o jednu prijemnou zkusenost, at je videt, ze i v radach PCR jsou slusny lidi...
Dneska sem se rozesel s pritelkyni a vecer jsem se vracel ze Zivohoste. Protoze jsem nemel chut jit domu, tak jsem se byl jentak projit po Praze a delal nejaky fotky... Po ceste zpatky me v Podoli na nabrezi zastavili policajti. Uz sem cekal nejaky problemy, pac sem sice jel pomalu, ale SPZ jsem mel za oknem...
Prvni si vzal doklady, druhej prisel s merakem jestli prej byl alkohol. Rek jsem, ze za volantem ze zasady nepiju a ze si rad dejchnu. Akorat rek ze tohle opravdu moc rad slysi, dejch sem si a 0.
Druhej se zeptal co je s SPZ, tak jsem mu to vysvetlil. Pak se me zeptal jak jsem dopadnul na sprintech v Mimoni. To me tak rozhodilo, ze mi chvili trvalo, nez jsem mu dokazal odpovede. Pak mi akorat vratil doklady, popral stastnou cestu a hodne uspechu s autem...
Nikdy bych nerek, ze mi dokaze policejni kontrola zlepsit naladu. Takze jestli to byl treba nekdo odsud, tak diky za shovivost s SPZ a zlepseni nalady.
I policajti jsou jenom lidi :o)
v 90% jsem zatím narazil jen na ty hodný :-)
Ja taky, holt musite mit auto ktery se jim libi, a proto mam skodovku.

16.07.2006, 10:03 |
empiK (M)
zase tam je neco pro me a tappaju :-))
s dost z nich se da mluvit, asi maji taky dost toho, aby je lidi meli jen za idioty
To fakt potesi tady toto, to jsem prekvapenej a celkem mile:)
Ja dnes jel v 01 s kamosem rano domu mestem a predjizdim policajty, co se tahli asi 35km/h...predjedu je a koukam do zpetnyho zrcatka a vidim,ze se me nejakak drzi (jel sem asi tech 50km/,tak nejak)..najednou padne na semaforu cervena, zastavi vedle me a kouknou smerem k nam. Najednou blika zelena, tak si rikam, ze to trochu vorostuju (jestli se tomu tak da rict s fackem):-), jenze policie to rostuje trocha vic a uz vidim jenom napis STOP pred sebou..rikam aje, asi se jim nelibila zrovna huba,co me hrala, kdyz sem vedle nich stal...obry den pane ridici....vzal si noty,sedl si do auta a druhej me dal dejchnout..0 (ale u me je to jasny ze nic jinyho tam bejt nemuze):-) sedl si do auta za tim kolegem a ted nic..cekam,cekam,cekam..to uplnynulo snad 12minut a rikam si,ze to neni mozny..najednou vystoupi,de ke me a rika, ze je pohresovanej nejakej muj menovec a stejnej rocnik, takze to bylo nejaky vetsi proklepavani nebo neco...:-) tak sem se jen usmal,popral me dobrou noc a jelo se
proste na pohodu

16.07.2006, 11:24 |
norsi to empiK: Tentokrat tam pro tebe a tappa nic neni, tohle nebyl zadna "kamaradka", ale rgulerni pritelkyne a krome toho, ze jsme se uz definitivne rozesly (a jeste k tomu pomoci zkur_enejch sms) se nic jinyho nestalo... :-(
Vsechno co by vas dva mohlo zajimat vynechavam :-))))

16.07.2006, 18:10 |
empiK (M)
:-)))
vyjimky potvrzujou pravidla bohuzel...
Samanťáku ty už nemáš Scorpio?